« powrót

Urząd Stanu Cywilnego

Stalowowolski Urząd Stanu Cywilnego doczekał się kompleksowej modernizacji, obejmującej również wnętrza. Zakres naszego projektu obejmował korytarze i poczekalnię na parterze, poczekalnię dla młodej pary i gości na piętrze, salę, gdzie odbywają się śluby oraz salę toastów urządzoną w piwnicy.

Wnętrze urzędu nabrało uroczystego, eleganckiego charakteru, zostało wyposażone w ekskluzywne meble, nowoczesne dekoracje i oświetlenie, otrzymało jasne barwy – wszystko po to by stanowić atrakcyjne tło dla pięknych chwil.

Inwestor: Gmina Stalowa Wola

Urząd Stanu Cywilnego w Stalowej Woli - zdjęcie wnętrza sprzed przebudowy
Urząd Stanu Cywilnego w Stalowej Woli - zdjęcie wnętrza sprzed przebudowy
Projekt wystroju wnętrza Urzędu Stanu Cywilnego w Stalowej Woli - wizualizacja parteru
Projekt wystroju wnętrza Urzędu Stanu Cywilnego w Stalowej Woli - wizualizacja poczekalni na piętrze
Projekt wystroju wnętrza Urzędu Stanu Cywilnego w Stalowej Woli - wizualizacja sali ślubów
Projekt wystroju wnętrza Urzędu Stanu Cywilnego w Stalowej Woli - wizualizacja sali toastów w piwnicy