• 2008
  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012
  • 2017
tutaj: 2008tutaj: 2009tutaj: 2010tutaj: 2011tutaj: 2012tutaj: 2017

« powrót

Sanwis

  • 1 kondygnacja
  • wysokość użytkowa części magazynowej: min 5,15 m; max 6,35 m
  • powierzchnia zabudowy: 686,56 m²
  • powierzchnia użytkowa: 665,01 m²
  • powierzchnia całkowita: 686,56 m²
  • kubatura: 4 148,8 m³

Budynek magazynowo-handlowy dla jednego ze stalowowolskich przedsiębiorców. Projekt obejmował halę magazynową z częścią socjalną na planie prostokąta. Hala została zaprojektowana w konstrukcji szkieletowej stalowej ze ścianami z płyt warstwowych wypełnionych styropianem.

Inwestor: Spółdzielnia Wielobranżowa Sanwis

Projekt budynku magazynowo-handlowego Sanwis - przekrój hali magazynowej - koncepcja architektury
Budynek magazynowo-handlowy Sanwis