« powrót

Sanwis – termomodernizacja

Przedmiotem projektu był niewielki budynek biurowo-handlowy zlokalizowany w usługowej dzielnicy Stalowej Woli. Nasze biuro wykonało projekt docieplenia obiektu oraz nowej elewacji.

Likwidacji uległy zbędne okna i stopnie przy wejściu do lokali, a także część ogrodzenia – budynku i tak pilnuje monitoring. Elewacja została otynkowana w stonowanych barwach z elementami drewnopodobnymi w poziomie okien i mineralnym tynkiem mozaikowym na cokole.

Inwestor: Spółdzielnia Wielobranżowa Sanwis

Budynek usługowo-biurowy Sanwis - zdjęcie sprzed modernizacji
Budynek biurowy Sanwis - kolorystyka elewacji z elementami drewnopodobnymi.
Budynek biurowy Sanwis - kolorystyka elewacji z elementami drewnopodobnymi.
Modernizacja budynku usługowo-biurowego - projekt elewacji - wizualizacja