« powrót

Restauracja Słoneczna – projekt tarasu

Projekt modernizacji budynku Restauracji Słoneczna, sąsiadującego ze stalowowolskim parkiem miejskim, opracowało inne biuro projektowe kilka lat temu. Inwestor postanowił jednak zmniejszyć i zadaszyć istniejący, niepraktyczny taras dla klientów i tym samym wygospodarować więcej miejsc parkingowych.

Opracowaliśmy projekt lekkiego zadaszenia z poliwęglanu, windy dla osób niepełnosprawnych, pozwalającej na wjazd do restauracji z poziomu parkingu, sąsiadujących z tarasem elewacji i zagospodarowania terenu. Zaproponowane przez nas materiały wykończeniowe dla elewacji to przede wszystkim estetyczne płyty włókno-cementowe i kamień naturalny oraz ażurowe, drewniane osłony w formie szerokich lameli.

Inwestor: PSS Społem Stalowa Wola

Restauracja Słoneczna - zdjęcie tarasu przed przebudową
Restauracja Słoneczna - projekt przebudowy tarasu - wizualizacja tarasu z windą
Restauracja Słoneczna - projekt przebudowy tarasu - wizualizacja tarasu - widok z góry
Restauracja Słoneczna - projekt przebudowy tarasu - wizualizacja elewacji