« powrót

Niepubliczny Zakład Opieki Stomatologicznej – modernizacja

Piętrowy budynek przychodni zdrowia w centrum Stalowej Woli nie wyglądał zbyt reprezentacyjnie. Nasz projekt zakładał modernizację elewacji i poprawę funkcjonalności obiektu.

Budynek zyskał warstwę docieplenia i nową stolarkę okienną, lepiej dostosowaną do układu funkcjonalnego mieszących się w nim gabinetów. Zastosowaliśmy nowoczesne materiały elewacyjne m.in. tynk dekoracyjny drewnopodobny i płyty imitujące naturalny kamień. Główne wejście zostało przystosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych i zadaszone nowoczesnym daszkiem szklanym. Dzięki takiej modernizacji obiekt zyskał na estetyce i stał się bardziej przyjazny dla użytkowników.

Aktualny status: inwestycja ukończona

Inwestor: Niepubliczny Zakład Opieki Stomatologicznej

Grafika awartprojekt.pl
Modernizacja budynku przychodni Niepublicznego Zakładu Opieki Stomatologicznej – elewacja frontowa.
Modernizacja budynku przychodni Niepublicznego Zakładu Opieki Stomatologicznej – zdjęcie realizacji
Modernizacja budynku przychodni Niepublicznego Zakładu Opieki Stomatologicznej – zdjęcie realizacji
Modernizacja budynku przychodni Niepublicznego Zakładu Opieki Stomatologicznej – zdjęcie realizacji
Modernizacja budynku przychodni Niepublicznego Zakładu Opieki Stomatologicznej – zdjęcie realizacji