« powrót

Mieszkanie z biokominkiem – wystrój wnętrza

Wykonaliśmy projekt aranżacji i wystroju wnętrza mieszkania w jednym z nowych budynków wielorodzinnych w Stalowej Woli. Projekt obejmował wystrój łazienki z wanną, salonu z aneksem kuchennym i dwóch sypialni.

Posadzki zaprojektowaliśmy jako wykonane z płytek gresowych i drewna dębowego. Sufity podwieszone z ukrytym oświetleniem. Dodatkowe oświetlenie w postaci oczek ledowych znalazło się w dekoracyjnej ścianie salonu pokrytej cienkimi płytami z betonu architektonicznego. Fragmenty ścian sypialni dziecięcej pokrywają zaś miękkie w dotyku panele pikowane.

Biokominek znalazł się w centrum salonu, zabudowany w indywidualnie zaprojektowanym meblu na wymiar. Indywidualna zabudowa na wymiar zajęła też oczywiście aneks kuchenny, w którym mimo kompaktowych rozmiarów zmieściła się lodówka typu „side-by-side”, wyspa i wysoka zabudowa z piekarnikiem.

Łazienka utrzymana została w bieli i czerni, z akcentami w kolorze złotym w postaci mozaiki szklanej i ramy lustra.

Inwestor prywatny.

Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja salonu z aneksem kuchennym
Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja salonu z aneksem kuchennym
Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja sypialni
Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja sypialni
Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja sypialni dziecięcej
Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja sypialni dziecięcej
Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja łazienki
Projekt wystroju wnętrz mieszkania w budynku wielorodzinnym - wizualizacja łazienki