Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/awart/public_html/backend/db_connect.php on line 964
AWart Zespół Projektowy » Termomodernizacje » Wojska Polskiego 4a

« powrót

Wojska Polskiego 4a – termomodernizacja

Piętrowy pawilon na os. Młodynie w Stalowej Woli zbudowany na planie prostokąta z dziedzińcem dostępnym przez bramę mieści kilkanaście lokali handlowych, usługowych i gastronomicznych na parterze oraz lokale biurowe na piętrze (w tym m.in. nasze biuro), dostępne z dwóch klatek schodowych i schodów zewnętrznych na dziedzińcu.

Zakres inwestycji obejmował, oprócz docieplenia i kolorystyki elewacji, uporządkowanie zadaszeń nad wejściami do lokali, wymianę podjazdu dla osób niepełnosprawnych na lepiej dostosowany do ich potrzeb, budowę osłony schodów na dziedzińcu i nowoczesną zabudowę tarasu jednego z lokali gastronomicznych. Ważnym elementem elewacji stały się minimalnie cofnięte poziome pasy ograniczające miejsce zajmowane przez szyldy przedsiębiorstw mieszczących się w budynku, a także nowoczesne oświetlenie liniowe.

Inwestor: Spółdzielnia Mieszkaniowa w Stalowej Woli

Pawilon usługowo-handlowy przy ul. Wojska Polskiego 4a w Stalowej Woli – zdjęcie stanu sprzed docieplenia
Pawilon usługowo-handlowy przy ul. Wojska Polskiego 4a w Stalowej Woli – projekt docieplenia i kolorystyki elewacji – wizualizacja
Pawilon usługowo-handlowy przy ul. Wojska Polskiego 4a w Stalowej Woli – projekt docieplenia i kolorystyki elewacji – wizualizacja
Pawilon usługowo-handlowy przy ul. Wojska Polskiego 4a w Stalowej Woli – projekt docieplenia i kolorystyki elewacji – wizualizacja
Pawilon usługowo-handlowy przy ul. Wojska Polskiego 4a w Stalowej Woli – projekt docieplenia i kolorystyki elewacji – wizualizacja zadaszenia wejścia
Pawilon usługowo-handlowy przy ul. Wojska Polskiego 4a w Stalowej Woli – projekt docieplenia i kolorystyki elewacji – wizualizacja zabudowy schodów zewnętrznych na dziedzińcu