« powrót

Sklep na stacji paliw

Zakres projektu obejmował aranżację i wystrój wnętrz sklepu zlokalizowanego w nowo powstałym pawilonie na jednej ze stalowowolskich stacji paliw wg przekazanego nam projektu technologii.

Dobraliśmy trzy rodzaje sufitów podwieszonych, oprawy oświetleniowe i wewnętrzną stolarkę drzwiową. Zaprojektowaliśmy wykończenie ścian, w tym fototapetę z motywem mapy miasta, oraz indywidualne meble na wymiar (m.in. zabudowę regałów, wyspy, a także mebel pod ekspres do kawy).

Zaproponowana przez nas kolorystyka to grafit, jasne drewno i elementy imitujące beton architektoniczny. Jako nietypowy element dekoracyjny w projekcie zamieściliśmy zwisające z sufitu odwrócone doniczki wykonane z recyklingowanego plastiku.

Inwestor: Firma Handlowa RiA

Projekt wystroju wnętrz sklepu w pawilonie stacji paliw – strefa kas, regał na alkohole
Projekt wystroju wnętrz sklepu w pawilonie stacji paliw – indywidualny projekt mebli
Projekt wystroju wnętrz sklepu w pawilonie stacji paliw – zabudowa meblowa
Projekt wystroju wnętrz sklepu w pawilonie stacji paliw – wizualizacja dzienna